چرا دختر محجبه برنده آکادمی گوگوش شد؟ +تصاویر
آکادمی موسیقی گوگوش که با کمک شبکه بهائی من و تو کاملا با برنامه و هدف دار سعی در ترویج فرهنگ های مخرب و بیگانه دارد امسال هم بدون حاشیه نبود.
امسال در میان شرکت کنندگان این شوی مبتذل حضور یک دختر مبتذل تعجب همگان را برانگیخت و از ابتدا معلوم بود که حضور این دختر با ظاهر اسلامی اتفاقی نیست.
اما با انتخاب ارمیا، شرکت کننده محجبه بعنوان برنده این برنامه همه شک ها را به یقین تبدیل کرد که دلیل حضور و انتخاب وی تنها برای زیبا نشان دادن اسلام آمریکایی بود.
در پایان برنامه فائقه آتشین"گوگوش" که مربی اصلی این برنامه است در جملاتی کاملا مفهومی گفت: ارمیا نشان داد که این محیط می تواند محیطی برای همه باشد و تفاوتی برای شرکت کنندگان نیست.
اما صحبت های ارمیا در صفحه فیسبوک هم جالب توجه است.
یکی از شرکت کنندگان دیگر هم درباره این برنامه گفت : "قبل از این درباره آکادمی بد فکر می کردم ولی آلان فهمیدم جامعه ما نیاز به تحول دارد و این آکادمی بسیار می تواند موثر باشد."
یقینا اگر صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران با همفکری بزرگان هنر و فرهنگ در ساخت و تولید برنامه های جذاب بهتر عمل می کرد امروز نگاه خانواده ها و جوانان بسوی این برنامه های مبتذل و هدفدار که سعی در فروپاشی اخلاق در جامعه دارند، معطوف نمی شد.
منابع: بولتن نیوز
الگوهای زندگی شبکه من و تو برای جوانان ایرانی! +فیلم
شبکه من وتو در یکی از برنامه های خود اقرار کرد که پخش برنامه مستند از زندگی بازیگران زن خارجی، تنها به دلیل الگو شدن این افراد برای جوانان ایرانی است.
برای دانلود فیلم اینجا کلیک کنید
تهیه کننده یکی از برنامه های به ظاهر اجتماعی شبکه من وتو در این باره گفت: راجع به خانم های هنرپیشه ای که در این برنامه ها از آنها صحبت می شود باید بگویم که این خانم ها زندگی موفقیت آمیزی را پشت سر گذاشته اند و می توانند سرلوحه خوبی برای خیلی از دوستان و یا خودمان باشد که در سنین جوانی قرار داریم.
ما در سنی هستیم که باید تلاش کنیم برای ساختن آینده خود ودر این مستند ها نیز آنها را نشان می دهد که حتی برخی از آنان از هیچ شروع کرده اند و هم اینک از جایگاه بالایی در جامعه برخوردارند .
پخش برنامه های مستند از زندگی فاسد بازیگران زن خارجی تنها الگویی بسیار سازنده برای به انحراف کشاندن جوانان ایرانی است و طبق اقرار عوامل شبکه تنها هدف از پخش این مستندات، الگو سازی و ترویج فرهنگ منحط غربی برای جوانان این مرزوبوم است.
منبع: جام نیوز
آکادمی گوگوش از جان ایرانی ها چه می خواهد! +تصاویر
استفاده از شبکه های ماهواره ای از موثرترین راههای تقابل فرهنگ غرب با فرهنگ اسلامی – ایرانی است و آنها به فراخور فعالیت هایشان بخشی از مردم را با خود همراه کرده اند.
یکی از این شبکه ها، تلویزیون "من وتو" است که برای تغییر سبک زندگی مردم کشورمان و تبدیل آن به زندگی سکولار غربی تلاش فراوانی به خرج می دهد.
از رصد کامل برنامه های این شبکه انگلیسی که متاسفانه سیاهی لشکری آن را افرادی بیگانه پرست به عهده دارند، به راحتی می توان پاسخ این سوال را پیدا کرد که چرا باید به این گزاره باور داشته باشیم: "شبکه من و تو به تنهایی نقش بزرگی در تغییر سبک زندگی ایرانی ها در این سالها داشته است."
برای مثال به برنامه آکادمی موسیقی گوگوش توجه نمایید.
برنامه آکادمی موسیقی گوگوش علاوه بر مطرح کردن و جلب نظر بینندگان از سوی خواننده بدنام خاندان پهلوی، اهدافی را دنبال می کند که این اهداف صرفا نمی تواند به دنبال مطرح کردن دوباره گوگوش باشد.
آکادمی موسیقی گوگوش با تمام زرق و برقی که دارد برنامه ی از پیش تهیه شده ای است که بینندگان را با یک نگاه جدید آشنا می کند و آنها را در واقع به سفری از سبک زندگی اسلامی – ایرانی به سبک زندگی غربی می برد و شما را در بین یک دوراهی رها می سازد که در نهایت بیننده باید یکی از آنها را انتخاب کند.
گرچه کسانی که در آن حضور می یابند از قماش همان سیاهی لشکرانی هستند که غالبا در غرب رشد داشته و به سبک زندگی آنها خو کرده اند اما هدف عوامل شبکه من و تو از نمایش این افراد ترویج سبک زندگی ای است که بیش از همه انگلیسی ها در گسترش آن نقش دارند، این همان زندگی سکولاری است.
این نگاه خاص به زندگی، از نوع شرکت کنندگان تا شیوه چینش تماشاگران را در بر می گیرد که البته این کارها قبل از شروع برنامه آکادمی و حضور مطربان بر روی صحنه آغاز می شود .
در این برنامه آواز خوان ها در کلاس های مختلف شرکت می کنند و در کنار آموزش خوانندگی، سبک پوشش و آرایش فرموله آکادمی را هم به نمایش می گذارند، برای آنها در مقابل دوربین کلاس های مختلف ورزش و رقص می گذارند. شیوه آماده کردن رقابت دهندگان برای آمدن جلوی دوربین و ضبط کلیپ تصویری و خواندن جلوی تماشاگران انبوه هم از این قاعده مستثنی نیست.
متخصصان پوشش و لباس به محل برگزاری مسابقات می آیند و تا نوع انتخاب لباس رقابت کنندگان دخالت می کنند و این دخالت به گونه ای به جزئی ترین شیوه های آرایش سر و صورت نیز کشیده می شود.
اینها همان دستورالعملی است که صادر می شود، نه فقط برای رقابت کنندگان در آکادمی گوگوش بلکه برای همه آدم های پای تلویزیون؛ همه ایرانی ها.